11 minut

11 minut

Anotace: ... se někdy může zdát nekonečných.

11 minut

Byly seřazené jedna vedle druhé a já stejně nedostal šanci
využít alespoň jednu z nich pro něco hezčího než lež

... milenci mimo čas a vzpomínky které nejdou zabít
cizinci ve vlastní posteli a roztrhané listy básní
to všechno se dalo přežít a mohli jsme běžet dál ...

Chtěl jsem dokázat, že nejsem ten nejhorší ze všech
a nyní cítím, že jsem chtěl udělat nemožné

... mezi stíny, kde ses ztratila a tvá láska rozkvetla
milovalas to víc než sebe a neumělas to udržet
to všechno se dalo přežít a mohli jsme běžet dál ...

Bylo to tak těžké ? Jak hluboká byla tvá nenávist ?
A jak moc falešná byla tvá touha ovládnout svůj svět ?
To všechno tu bylo jen pro tebe, já nechtěl nic, jen tebe.

Byly seřazené jedna vedle druhé a tys měla tu šanci mě oživit
zkoušel jsem to sám a byl jsem napůl mrtvý, když jsi říkala,
že musíš odejít a najít své hezké štěstí
pro poslední sbohem hrála Billyho písnička a úterý právě umíralo
pád a vzestup pro volání něčeho, co je od narození hluché
jen jednou v mém životě, jen jednou v mém životě, chci, opravdu chci ...

... má nekonečná bolesti, doufám, že víš, že tě strašně moc postrádám
a doufám, že bys taky chtěla někdy padat tak dlouho jako já
jen jednou v životě, jen jednou, jen jednou, ještě jednou.

Cítím to samé, co jsi cítila ty. Nic.
Autor fiXXXer, 10.09.2009
Přečteno 296x
Tipy 18
Poslední tipující: Mraveneček, sophia92, enigman, Psavec, PrinceznaHeliovýchbalonků, hašlerka, Mbonita, Zefi, Jana M., zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká

10.09.2009 21:11:00 | hašlerka

líbí se mi to...hodně

10.09.2009 18:20:00 | Zefi

Krásná paleta citů...

10.09.2009 15:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí