Poutník jenž nenašel...

Poutník jenž nenašel...

Anotace: Co k tomu dodat... doufám, že se bude líbit! A chci komentáře... jakékoli (>_<)V

Jsem poutník na cestě,
která mne svedla …
Jsem hledač pokladů,
jež jsem nenašel …
jsem Santiago co pluje
tam na pokraj světla
co pro lásku a důstojnost
dále nezašel …

Jsem zbabělec jenž ovečky své ztratil,
ale zatím za to nezaplatil!
Půjdu tam
a do světla pozvednu svou tvář …
a pak …
ve bělostném rouchu …
Mne cizí ruce pozvednou …
… ve dubové rakvi na oltář!!!
Autor 8icka, 10.09.2009
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: brooklyn, Duhová, Fenceless
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

8icka: ^_~

02.12.2009 14:09:00 | brooklyn

arigatou gozaimasu (>_<)y

30.11.2009 21:16:00 | 8icka

Líbí se mi obě dvě sloky, každá je jiná.

30.11.2009 19:49:00 | brooklyn

I tak to bývá.

18.09.2009 16:12:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí