Dneska jsme pohřbili...

Dneska jsme pohřbili...

Anotace: začal jsem včera, dokončil dnes, tak nevím

Dneska jsme pohřbili funebráka
Posledního z naší dědiny
Posledního z rodiny
Děti mu řikaly strejdo

Měl velký břicho a dlouhej knír
A bejval často opilej
A veselej

Jenže v jeho očích jsme viděli smrt
Tam někde hluboko
Jen ona sama ví co všechno zažil
Kolikrát s ní tancoval polku v pekelným rytmu
Umca-umca-umcarára

Dneska jsme zakopali hrobníka
Všem nám sloužil vytrvale a dobře a my mu to dneska vrátili
Budem mu nosit kytky na hrob
On už nikoho neměl všechny svý bráchy zakopal

Dneska jsme pohřbili
...posledního z nás
Autor Bůchví..., 10.09.2009
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Alasea, j.c., malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to strašně smutné, ne, spíš otupělé...a zvláštní

10.09.2009 20:49:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí