Lapena ve skrytu duše

Lapena ve skrytu duše

Anotace: .. a tak okoukni to, když se ti chce ..

Krátery jinotajů skrývajíc rouno zlaté,
upínajíc zrak k vrcholům lásky co svaté,
vzhlížejíc na nás poutníky z výšin dolů,
provázány všechny smutky do úhledných stvolů.

Neznaje cesty k vrcholům té krásy křehké,
najít z rozcestí to pravé není zdaleka lehké,
obalen prachem z všemožných zákoutí dalekých cest,
potřeba vyslechnouti nejednu pravdivou zvěst.

Mlhavou krajinou vlastního uvěznění se přebrodit,
kamenných oltářů a železných pout nutností zahodit,
vnitřního chrámu loď paprsky ranního jitra prostoupit,
vzdáti se možnosti z života vlastního něčeho uloupit.

Rychlíkem přecpaných nastoupit do třetí dimenze,
odprostit se od všeho hmotného, přistoupit bez tenze,
objevit krystaly nové budoucnosti člověčí,
snad každého ta vyhlídka jednoho dne přesvědčí...
Autor Ráchel, 10.09.2009
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí