Mám tě ráda, čarodějko

Mám tě ráda, čarodějko

Anotace: Stýskalo se mi. Dodnes vzpomínám!

Tak už tě tu nemám,
dvakrát do týdne
už tě nevídám,
tak jako dříve...

Srdce tím strádá,
čarodějka tady není,
pořád tě mám ráda,
to se těžko změní.

Dalas mi hodně,
za pouhý půlrok,
stýskat po tobě
má se mi nárok...

Bylas bezvadná profanda
a jsi skvělá bytost,
teď sice předmět tvůj je sranda,
ale já cítím tu lítost.

Uteklo to rychle dost,
kam čas se mohl schovat,
byla jsi na škole jen host,
já chci ti poděkovat...

 

DĚKUJI


Autor genca, 10.09.2009
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí