Před půlnocí

Před půlnocí

Anotace: ...

Promlouvajíc ke mně pohledem
učinil jsi ze mne posluchače.
Přinucena s jistým nadhledem
používám vnitřního vysavače.

Naskýtá se mi pohled vskutku netradiční,
osvícen spoře jen lampou pouliční...

Odkrytá nebesa halí se do závoje strachu,
láska tvá krčí se až pod nánosem prachu.
Úklidová četa zmeškala svou další šanci,
no nevadí, vyzvu Tě alespoň k tanci.
Autor Ráchel, 10.09.2009
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Meriel, Lady L
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. a to je ještě o tobě nebo pro někoho..., celkově hezká sbírka

11.09.2009 21:31:00 | Barybal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí