Zemřít pro lásku bolí...

Zemřít pro lásku bolí...

Anotace: Láska není jen štěstí...

Sbíráš nenávist…
To aby tě nebolela láska.
Vidíš jen zoufalství…
Vlastě ne… to tvůj cit tě nutí zabít empatii…
Milovat bolí…
Tak to ne!
Víc bolesti neuneseš…
Víc bolesti je smrt…
Ach, co víc si přát, než zemřít pro lásku!
Autor Lucie Plocová, 10.09.2009
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí