V potu tváře píšu báseň

V potu tváře píšu báseň

Anotace: ...

V potu tváře píšu báseň
jde mi to dost ztuha
první sloku mám už, zdá se
jak začne ta druhá?

Ta snad doufám půjde snáze
ta snad půjde hladce
zatím z ní však nevyplývá
že má být o lásce

Taky má být o přátelství
no mě vážně šlehne
ona to ani ta třetí
sloka nevytrhne

Ve čtvrté jsem to chtěl shrnout
mělo to být o všem
nakonec je jak ty předtím
o ničem...no ovšem...
Autor kofka, 10.09.2009
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Sweet KiWi, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:DD parádní

28.07.2010 11:26:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí