XxXxX

XxXxX

Anotace: XxXxX

Klopýtal jsem přes hory až k tobě
A chtěl si odpočinout
Když viděl jsem svůj odraz ve vodě
Nemohl jsem spočinout

Nebyla to má tvář, co jsem viděl
Kam poděli se mé rysy?
Vždyť toto všechno jsem nikdy nechtěl
Podepsali se na mě špásy

Láska ze mě udělala slepce
Vzala si můj vnitřní zrak
Velmi dlouho jsem šel s tebou z kopce
Nahoru už nevím jak

Tak teď stojím zmrzačený dole
A mám spousty cizích věcí
Však moje ruce jsou celé holé
Proč ty u mě stále klečíš?
Autor Dawe-Ag, 11.09.2009
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, PrinceznaHeliovýchbalonků, Sweet KiWi, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí