Slzami postříbřená obloha

Slzami postříbřená obloha

Anotace: ...

Nic krásnějšího nad oblaka v světě není,
snad jenom bělost líček jejích,
a nádheru oblohy převýší,
snad jenom její utrpení.

Její oči krásné, šedé,
jako ostří nepřítele,
probodne ti hruď,
tak její pohled rozhýbe ti žluč.

Její srdce, za ňadry uvězněné,
chtěl bych tak rád vyrvat ven,
ale šeptá jinému do ucha svůj sten,
a mě zůstává tak stále uzamčené.

Jednou neudržím se, to vím,
a zabiju ji, uškrtím,
láskou k ní, však slzu uroním,
a ta ulpí v chladném nitru jejím.
Autor Manstein, 11.09.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: DIDADA, Aurelius
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí