hloupost a zlo

hloupost a zlo

Anotace: v životě to tak přece chodí.............

Jdou často ruku v ruce světem spolu
hloupost a zlo,nahoru,dolů.
Často pak potomkem sňatku jejich lehce
stává se slečna arogance.
Není tak chytrá jak myslet by si chtěla,
často se vydává za anděla.
pod rouškou milosti krutost se tají,
do šatů z bolesti utkaných zrada se halí.
Zavírej vrata a okna svá na petlice,
nedej se ošálit,nedej již nikdy více.
Dobrými úmysly dlážděná cesta je do pekla,
růže by bez trní jenom tak nekvetla.
Kde nechybí zlo,tam dobro se skrývá,
copak to naopak v pohádkách bývá ?
Autor aluša, 15.11.2005
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dobré, jen nechápu to "kde nechybí zlo, tam dobro se skrývá" - to je fakt jen v pohádkách. V životě si zlo docela dobře občas vystačí... a vytáčí...

25.11.2005 12:47:00 | nadinka1

líbí se mi to... .

15.11.2005 21:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí