jen tak 5

jen tak 5

Anotace: kraviny

Restituce
poslouchejte kruci kluci
co mohl jsem dostat v restituci
vod tety z Ety stoletý
fabriku na parkety
tři pozlacený trumpety
a lány polí osetý
jó je to v řiti zakletý
Benešovy dekrety

U Beretů
ve stínu bříz pivo má říz
první i poslední
v tom horkým poledni
v zahrádce U Beretů
propil jsem kliku z flašinetu
teď místo hudby rozjetý
jen listy těch bříz šumí
ptáci jsou z toho na větvi
a počítaj mi rumy
jsou už jak moje stará
taky mi nerozumí.

Pracovní soboty
V pracovní soboty
v nočním klubu v Dubu
ohrnujou choboty
dámy pánům z líce k rubu

kafilérie
V mrazáku na háku
mám dvě kýty z herky
od mý Věrky z kafilerky
když oklepu zmrzlý mouchy
a voškrábu plíseň
je to žrádlo jedna píseň

Kafilérie z Kalifornie
mrtví bestie dovoz z prérie
její akcie jdou vzhůru jak árie..
Autor zenge, 11.09.2009
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: Mario de Janiero, Psavec, labuť, hašlerka, Květka Š., Elisha
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pro mý ruce rozklepaný
komentáře tuplovaný...tipy jako malovaný..

14.09.2009 12:27:00 | Mario de Janiero

Je to žrádlo namouduši
pro mou duši
pro mý uši
moje oči
starý tělo
tělo starý
co by chtělo...

14.09.2009 12:24:00 | Mario de Janiero

Je to žrádlo namouduši
pro mou duši
pro mý uši
moje oči
starý tělo
tělo starý
co by chtělo...

14.09.2009 12:24:00 | Mario de Janiero

..5x ST!

11.09.2009 18:53:00 | hašlerka

5x dobrý!

11.09.2009 18:32:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí