A proto žiju

A proto žiju

Anotace: ...

Život je boj, kde o místo musím se prát,
i když často mám chuť, se toho boje vzdát.
Pak moje mysl, dá mi něco znát,
že žiju jen jednou, ať přestanu se bát.

Tak rozhlédnu se kolem a zjistím, že
svět je plný nástrah, protože,
v dnešní době, přežívají jen ti,
co staví si před sebou bytelné zdi.

A teď to vidím tak, že základy mám,
je mi dvacet, už život trochu znám,
cesta je dlouhá, přec půjdu stále
a budu bojovat o místo krále.
Autor Jean89, 11.09.2009
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Duhová, Bíša, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klaním se, Vaše veličenstvo =)

14.09.2009 18:30:00 | Duhová

To bojuj,Tvůj věk Ti závidím.

11.09.2009 21:16:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí