Krajina vzduchu,jménem samota

Krajina vzduchu,jménem samota

Anotace: protože výbuch všech týdnu se blížil,a potom lítám zase v nebi

Oni by rádi ochutnali moji planetu
Já říkám ne,nechci nedám ji i když jetu
Závidí Legoland co se mi kříží


A já ochutnávám svoji samotu
Kolik roků, tolik dní trpím
Jenom ty její balonky svobody držím


Kontakty jen za barevné kazety měním
I když se občas bojím
Přes sklo je nepustím


Nevidí jak srdce miluje,i když je to pokaždé jiná píseň
Pálí to jako cigareta nebo vášeň
Občas se směji i přes tyhle slzy
Na řasy si dávám kapky vody z krásy


Miluji roztrhané saka
barevnou planetu
Když ležím vzhůru nahoru naproti jinému světu


Teplý vzduch,ranní nevolnost i syrovost podzimu
Zamknu se i když jsem tu,ale už se probouzím
Všechno vždycky lepší je,když taji jako sáně


To mé rty voní po malinách a kouscích jeleního lůje
Miluji svůj hnědý svetr a odraz mlhy
Ale já to nevzdám přes elektrizující dráty

Mám své soukromé nebe,možná tam jseš i ty
Koukneš a sdělíš mi jak budeš lítat
Než ti dveře zavřu a všechnu zlost s radostí smažu
Protože vždycky všechno můžu
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 11.09.2009
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, Stoneman, Roger, divoska_jaja, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z té krajiny
noří se sny
bez nahrády
krásný...

13.09.2009 11:55:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí