Ranní setkání

Ranní setkání

Anotace: takto chci začínat den :-))

Potkáváme se skoro každý den ,
úsměv oplácíme úsměvem .
Tak obyčejný šedý den
náhle je sluncem prozářen .

Když potkají se naše oči
je to víc než tisíc slov , řeka řečí .
Zvláštní pocit mě zachvátí , ruměnec zalije líčka ,
na ústech úsměv vykouzlím a přivírám studem víčka .

Neznám ho ,

on nezná mě

a přeci letmá ranní setkání
v nás obou šedivý smutek zahání .
Náš tichý vztah beze slov
je pro nás víc než dost .

Nic si neslibujeme ,
nic než pohled a úsměv si nevěnujeme .
Tak já doufám zůstane to dál ,
na místě kde mě denně potkával ,
pár pohledů a úsměvů zas vyměním

jen s mým milým známým neznámým .
Autor Kamuniak, 15.11.2005
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Také jsem jeden čas potkávala stejného člověka, denně a musím říct, že nezbývalo už nic jiného než se opravdu usmát, ale nikdy z nás ani jeden nepromluvil ... Už je to ale pryč.

15.11.2005 21:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí