Duše rock and roll

Duše rock and roll

Anotace: Zaprodali jsme duši rock and rollu !

Duše rock and roll

Tak zase to válím!
Hraju rock
A hájím
Barvy fuck…

Roky toulavý
Mám za sebou….
A od zítra
Jedu šnůru dlouhou…..

Opět nasednu
Do rozjetýho vlaku
Který zastaví
Až u Vás, na parketu….

Štace od štace
Bude legrace
Rozdávat radost,
Se nám líbí….

Je to o víře
Vášeň v muziku
Co máš rád
Rozdávat, rozdávat….

Táhnem zas parkety,
Pátky i soboty
Zpívat dokola
Všichni si slíbí….

Rockovou vášní
Upsáni krví
Zaprodali jsme duši
Rock and rollu…..
Autor v.hercik, 12.09.2009
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná stovka,super nařez,stejně jako v sobotu na Kabatech

14.09.2009 17:07:00 | Radek.oslov.Šafárik

ještě slyšet nápěv

12.09.2009 16:47:00 | hašlerka

Ten tanec si to zaslouží...

12.09.2009 13:50:00 | Bíša

hey, díky..

12.09.2009 11:26:00 | v.hercik

...rock se k nám valí
zblízka i zdáli
a tak jsme všichni
chi,chi,chi,rokovali...

12.09.2009 11:23:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí