Maska naší duše

Maska naší duše

Anotace: Pohled do duše každého z nás.

Sbírka: Zrcadla

Zítřek to jest vykoupením
z temné moci nenávisti
včerejšek zas zapomněním,
tichým stínem ctižádosti.

V naší pýše neskonalé,
skrývá se to,co nás bolí,
avšak v mysli nezkalené,
zrodí se to co nás halí.

Pestrá maska co nás zdobí,
je jak paví pero krásné,
její barvy se odrolí,
ale jádro zbyde čisté.

A v tu chvíli pohlédneme
do své duše bez bázně
čistota,jež prohlédneme,
ukáže nám nemožné.

Každá lidská duše skrývá,
pravdu,která zabolí,
nejvíce však zloby dává,
tomu ,kdo ji odhalí.
Autor Therereska, 12.09.2009
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Květka Š., v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Theresko umíš,je to paráda.

12.09.2009 12:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí