Negativitu odmítám

Negativitu odmítám

Anotace: Negativitu odmítám

Já to opravdu nezvládnu.
Prostě na to nemám.
Postavím si stan na dnu.
Svým snům sbohem dávám.

Tak tyhle řeči už nemám.
Tuhle negativitu jsem vzdal.
Již důvěru v sebe mám.
Optimismu jsem se oddal.

Pozitivizmus mě vždy nutí k výkonu lepšímu.
Pozitivizmus rozvíjí mojí osobnost.
Pozitivizmus chrání před myšlení temnému.
Pozitivizmus ve mně ničí zlost.

Každou novou vyzvu přijímám.
Nejlíp, jak můžu, se sní poperu,
ale rozhodně se ji nevzdám.
Vítězstvím všem zadek vytřu.
Autor James Tony, 12.09.2009
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemusíš vytírat :-), ale jinak je to dobře...

13.09.2009 12:20:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí