Kap, kap, kap...

Kap, kap, kap...

Anotace: Feministicky zabarvený text ;)

Kap, kap, kap, kape
duše měňavá.
Na tebe chlape
sprostě nadává.

Sebrals jí vůli,
dřív než se ohlédla.
Ze zmaru kuli
vklínis jí pod žebra.

Lámaje kuši,
zkouší tě nevidět.
Té duši to sluší.
Měl by ses zastydět.

Oči ji pálí,
radši je přivírá
a do předsálí
na rej zve upíra.

Křižuje pole,
od klasu ke klasu.
Tvé kosti holé
vplétá si do vlasů.

Prolétla včela
kolem ní do nebe.
Krůpěj si z čela
otřela o tebe.

Padaly slzy,
duše se rozpíjí.
Uvnitř ji mrzí,
že hloubka pomíjí.

Kap, kap, kap, kape
hudba do ucha.
Potěš se chlape -
zde tělo bez ducha.
Autor kaňka ouškovaná, 12.09.2009
Přečteno 273x
Tipy 15
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, hašlerka, zenge, wigi.sama, Psavec, Kapka, labuť, Ammazonic, Churry, Maro Deives, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké

27.09.2009 22:15:00 | hašlerka

čím dál se pročítám, tím víc čučím a mrzí mě, že nemám co smeknout...

21.09.2009 21:31:00 | Trdlo

wáu, hey, dost se mi líbí

13.09.2009 20:29:00 | wigi.sama

Něco o tom vím - dobré -

12.09.2009 22:56:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí