Těžké a těžší

Těžké a těžší

Anotace: ...

Těžké a těžší

Na okraji společnosti
Toužit po vzdělání

Na okraji vesmíru
Toužit po uznání

Na dlani ukrývat pravdu
A jako holubici ji vyslat do světa

Je těžké žít
Těžší je být užitečný

Holubice přinášející poselství
Stejně jako naději

Ve vzájemném objetí hledat pravdu
Zajít pod kůži
Až na kost

Zítřek nebude v našich činech jiný
Diametrálně symetrický

Na okraji propasti
Držet se posledním z pěti prstů

Toužit po pravdě

Tak mělo by se někdy žít

Vypusť holubici se svým poselstvím
Ať roznese jej do světa
A zaručí to, po čem toužíš

Život je tichem mezi křikem zrození
A výdechem smrti

Sevři olivovou ratolest mezi prsty
A odejdi mezi velikány

Je těžké žít život po svém
Těžší je však život skutečně žít
Autor Jesper, 12.09.2009
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tipas za dobrý nápad! "o)

12.09.2009 23:36:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí