...........

...........

Malátné ticho pod mlhavým dnem
v pár myšlenek jen se obrací...

vyšlapanou pěšinou kráčení bez strachu
oddání se v nekonečném dění hýřících odkazů
na plátně malíře zpřetrhaných obrazů
kanoucí olejové slzy v úděsu
na nekončící temno vesmírných toulek
když k nebi vzhlížím
tíživé stopy táhnou se s časem
tak jako mýlení stínů s něžným hlasem
duhový kočár z podzimních putování
při noci nikdy se neuklání
jen marná touha v malebné písně
trhá srdce uprostřed tísně
a nad útesem cesty se rozejdou

jedny jdou světlem, ty druhé tmou

den za dnem předem prohranou hrou
na padlých andělských perutích
v hrudi skrytý vzkaz
temné kroniky

zaniklé pohledy přes okenice
uhaslé beznadějné svíce
a v dlaních blesky
bez citu

a já...

nevidím tě
i když vím
že jsi tu...

někde

všude kolem

...nepoznaný svitu stín
Autor padající do neznáma, 12.09.2009
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: CorrimsonTom, enigman, Bíša, Lenullinka, Quigleika, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ťap ťap...

14.09.2009 09:22:00 | enigman

nádherná, proč jen tak smutná?:( však tvoje cesta směřuje ke světlu..

13.09.2009 08:37:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí