Reality show

Reality show

Anotace: No com

Copak dávaj dneska večer,
z toho by i šašek brečel,
lidi tam jsou jako kořeny bludný
a zdají se mi hrozně nudní,

osobně proti nim nic nemám,
ale večer zábavu hledám,
kdyby první den k sexu došlo,
jejich sledování by hned pošlo,

tohle je ta reality "šou",
do které lidé opravdu jdou,
teď už to nemá úroveň žádnou,
po který ostatní prahnou,

o peníze jde jim vlastně,
ale to přeci nedopadně šťastně,
učí nás, že peníze nejsou vše,
tak proč se o ně v té show pře?

Radši končím tyto řádky,
nechci slyšet zbytečné hádky,
tyto skoly nejsou med a květy,
nechci na to ani snad číst vaše věty...
Autor Gamy, 15.11.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím, co na to napsat. Peníze nejsou vše, ale lídé stejně po nich touží ... netvrdím ale, že všicí.

15.11.2005 21:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí