milostná

milostná

Anotace: je tomu už pár dní, co jsem toto ze sebe vyplodila

Je tma, myslím na něhu,
kterou duše stále prožívá.
Je tma,myslím na vášeň,
tou těla naše oživla.

Na posteli se rozkládá,
každý kousek hmotnosti.
Výřivý dech, vzdech,
moment ticha,
však rvouce šaty nedočkavostí.
Odhaluje hruď, knoflík rozepíná.
Napnutý trub, halenka lehounce sklouzává.

Svršky už neobepínejíí skvostnou kůži.

Kroužeje prsty z pahorků dolů,
prodlevou polibky, dbaje na sukni,
ta musí rychle dolů.

Tady mne máš, celou bez závoje.
Pozvolně, povolně,bez úkrytu,
bez boje, oddaně.
Autor anrUth, 13.09.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí