Hluboké vrcholky žití

Hluboké vrcholky žití

Anotace: ... chybí mi slova k uvítání

Krajinou tichého rozjímání
kostelní zvon putuje lehce
leckdy se odkloní k dojímání
vzpomínky zrcadlící se křehce.

Tichounká melodie vlastního hlasu
otevřenou branou prostupuje světy
poutník prozřel utajenou krásu
pod nánosem záhonů s přepestrými květy.

Rozcestí mnohočetných neznámých cest
odhodlání ukryté v kapce slzy
na konci každé odhalená čekající zvěst
netřeba spěchu ani nedočkavého brzy.

Nekonečná spirála lidského bytí
možnostmi rozbujelá do všech stran
propojení neviditelných nití
nutkání k tvoření i ostrých hran.
Autor Ráchel, 13.09.2009
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Indigo, zelená víla, Bíša, danav, labuť, Meriel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak mně se zase líbí tahle:)

07.12.2009 16:02:00 | PANGÁSIUS

Pěkné..

13.09.2009 20:14:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí