Malá dama.....

Malá dama.....

Anotace: /Kabat má 20,stručný přehled historii skupiny,dnes tam není moc rymu,ale snad je to také poezie,,inventura i našeho života,protože jejích písně,jsou vlastně lidové/www :kabat.cz/

Opilci v dějinách
Piju Rád
kdo nepije
kdo nezpívá
tak není kamarád
že Porcelánový Prasata
ve Starým Báru
Čert na Koze Jel
S firmou Ďábel a Syn
a Láďa,Láďa
hasí svou Žízeň
V Pekle Sudy Válej
v tom Coloradu
Tam na sever
Tak teda Pojď
Tak teda pojď.....
v tehlé velký hospodě
kde se pípa točí
citím se jak král
já vás varoval
Bum ,bum tequilla
V pekle sudy valej
A víte jak to bolí
Víte jak to bolí
............Holí
jen řekneme
Kdyby ženský nebyli
A všude tu jsou
A všude tu jsou
má stárý KABAT
a je tak opilí
nechat si zahrat
Jen ty jsi to věděla
jen ty jsi to věděla
a Máš to za sebou
A VŠECHNO BUDE JAKO DŘÍV
................JAKO DŘIV
i když hlava bolí
A MALÁ DáMA
Vzpomíná.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.09.2009
Přečteno 325x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Bíša, Kapka, Glloxy, Mbonita, Psavec, hašlerka, Květka Š., Tanzania, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrý...*:)

13.03.2010 10:45:00 | PIPSQUEAK

... ST!

13.09.2009 23:43:00 | Kapka

To je paráda.

13.09.2009 18:44:00 | Psavec

joj...božská historie!

13.09.2009 15:31:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí