Poslání

Poslání

Anotace: - - -

Máme poslání,
milý pane,
musíme rozeznít svět.
Je plno lidiček
žijících z básniček.
A když nebudou?
Co se s tím naším světem stane?
Bude šedivý,
bez pocitů,
lidé budou jen tahat drahé krámy
do svých bytů
a kdo má víc?
Ten, co ve svém přeplněném sídle
pro málo místa už nemůže bydlet?
Nebo ten,co má málo místa
protože ve své duši,
pro ostatní radost chystá...
Jen to jsem chtěla říct.
Můžeme brečet a řvát,
jak nás nikdo nemá rád
a jak všichni milují tebe...
stačí mít jen ráda
sama sebe.
Autor Silvie, 13.09.2009
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sebe a život ST

14.09.2009 14:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí