Plachost andělů

Plachost andělů

Anotace: ...a jejich životy

Brouzdám po písčitých tvářích,
přes nejhlubší z vrásek stáří,
má poslední sestra, řasa už navždy
k nížinám kde se s ní setkám upadala.

Jediná snad v okamžení modravém,
svá víčka s tíhou mořských hlubin,
v svůj náhrobní kámen silou vryta,
těch několik řádků andělských skutků.

Pod křídly bělobou v krajních stínech,
s úsměvem, slaným od mnoha slz,
v svůj spánek plachost andělů usíná…
Autor Láďa, 13.09.2009
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný !!

13.09.2009 15:00:00 | Gee.na

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí