Pocit

Pocit

Anotace: Taky máte pocit,že to je....?

Mám pocit,že co
nejdřív to přijde.
Pocit,že
do konce týdne.
Stane se co má se stát.

Nejsme stejní.
Ne!Nejsme stejní,
ani jiní.
Mám pocit,že nás
snad z toho kdosi viní.

Natolik dojemná chvíle
až nebe ustrne se
kámen zaplesá.
Životem.Ach nebesa.
Mám pocit,že to je...

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 16.11.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí