Život

Život

Anotace: Jen tak... (i když život není "jen tak...")

Jak lukostřelec soustředěný
tětivu silou napíná
příroda zázrak připravila
a nový život začíná

Vzhůru míří šíp vystřelený
co prudce výšku nabírá
dětství je darem co se cení
až dospělost tě objímá

I když svou rychlost zpomaluje
stále směřuje k oblakům
tvé mládí lásky přitahuje
a život podobá se snům

Náhle však přichází čas zlomu
šíp svoji dráhu obrací
a z letu vzhůru zpátky k zemi
nezadržitelně se navrací

Podobně život mění směry
vítr si s tebou pohrává
cosi se kdesi jaksi zvrtne
a opět změna nastává

Čím dál tím rychleji terč se blíží
k přemýšlení tě přinutí
co bude až černé desítce
uštědří šíp své bodnutí
Autor bromak, 13.09.2009
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, Agniezka, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ví Bůh..

24.09.2009 21:56:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí