Loučím se s váma

Loučím se s váma

Loučím se s váma jó mějte se fajn
já čekám tady na vás no fakt je tu ráj
dělám co se mi líbí a muzika zní
neplačte je to tady perfektní

Žil jsem jak žil ale doufám že fér
já miloval život i když měl pár děr
a rád jsem plácal sevírky po zadku
doufám že všechno bylo v pořádku

Už přišla ta chvíle už musím jít pryč
už nebudu s váma hrát golf ani bridž
raketa kde jsou holky do půl těla nahatý
brunety zrzavý i blonďatý

Naposled dopil jsem sklenku z vinic moravských
poslední dal jsem si mok ze sudů plzeňských
naposled harlej zabublal pode mnou
já vyjel silnicí tajemnou

Loučím se s váma jó mějte se fajn
a čekám tady na vás no fakt je tu ráj
dělám co se mi líbí a muzika zní
neplačte je to tady perfektní


Copyright © 2009, JK
Autor Samotář Samotinký, 13.09.2009
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: Házté, Angee, střelkyně1, Prokešová, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyber si dobře ... ST !

05.10.2009 13:13:00 | Házté

A jéje...to vypadá na podzimní depresi!:o))

14.09.2009 13:03:00 | střelkyně1

Řéká se, že vše krásné jednou skončí, ale kdy... tak to bychom si měli nejlépe určit my sami. Kéž bylo by to tak snadné. Veliký vzestup, může znamenat rychlý pád, není to ovšem pravidlo, apropo: není kam spěchat, i kdyč čas nebere ohledy...

13.09.2009 18:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí