SLOUČENINA

SLOUČENINA

Anotace: - - -

Jsem jen pocit.
Snad i sloučenina
z tvých chemických reakcí.
Jsem jen myšlenka,
která se mihne
a málokdy se navrací.
Jsem jen jedním zrnkem
tvých hradů z písku.
vítr, který proletí.
Jsem záminkou,
zabitím dlouhé chvíle,
písnička, která zazní
a ztichne v zápětí.
Autor Silvie, 13.09.2009
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i krátké tóny jsou hudba

14.09.2009 14:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí