Co vybrat?

Co vybrat?

Anotace: Manželství nebo lásku?

Z kostelní věže
zvony dál zvoní
obloha nahoře
zas slzy roní.

Žlutý kotouč zcela
ukrytý za mraky
v ledovém potůčku
nachytám nám raky.

Vracím je přírodě
raději zpátky
za noci přijdu
zadními vrátky.

Předními nelze
tam hlídá otec
zas zamkl dveře
otevřel kotec.

Asta už pobíhá
od domu k plotu
poctivě přemýšlí
kdo ztratil botu.

Musím tě vidět
alespoň chvilku
pak běžím zpátky,
doma mám Milku.

Láska je silnější
než moje žena
však zůstat musím
pozbyl bych věna.
Autor Čoki, 13.09.2009
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Kapka, Květka Š., Kars
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale ne moje. To nehrozí.

14.09.2009 17:09:00 | Čoki

Zdá se, že je to jízda na tenkém ledě... :o)

14.09.2009 08:28:00 | labuť

:-)cítím se nejistě, je úsměv na místě? :-)

13.09.2009 23:24:00 | Kapka

Bylo by dobré obojí,
ale jen s tou jednou...

13.09.2009 19:59:00 | Květka Š.

Za básničku, ale konci nerozumím, promiň

13.09.2009 19:42:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí