Očekávání

Očekávání

Co očekávat od života?
Snad jen překážek plnou cestu
existuje ještě odvaha čest a ochota?
Člověk aby si vzal neprůstřelnou vestu
Dnešní doba je fakt temná
a ženská ruka byla dříve jemná
Kam spějem v dnešním životě?
Nejspíš nikam když jsme v nicotě
Život není jen kronikou temna
má i světlé stránky
každý se zvedne ode dna
a pak obsadí s cukrovím stánky
Autor Jacob P. Verlaine, 14.09.2009
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V očekávání je naděje...

14.09.2009 09:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí