*

*

Anotace: *

Jedna z mnoha nocí
Ve které jsem sám
Celou duší prosím
Odpověď neznám

Naděje mě nutí vyjít
Tak kráčím s ní
Neznám způsob jakým odlít
Tebe a své sny

Pláču, protože mi chybíš
To tě ani neznám
Kde si? Sama ty to nevíš
Poroučím se hvězdám

Kdo ví jak je těžké
Vnímat to, co vnímám já
Bylo by to pěkné
Co jen dneska setrvá?
Autor Dawe-Ag, 14.09.2009
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí