Probuzení

Probuzení

Anotace: od snů a všech dnů...

Tam mezi dnem a nocí,
ta soutěska věčného šera,
uprostřed maják s třpytem očí,
jen okamžik a mlhavě se rosí,
když doupě pro neposedné chtíče,
v lahvice něčeho silného,
naposledy k soumraku hledám,
abych k ránu mohl opět povstat,
a tak jak motýl k večeru umírám,
a pak v červ, housenka se plazím,
k branám svého pekla, míst nejtajnějších.
Autor Láďa, 14.09.2009
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Bíša, Kars, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost ponurá káva po ránu

14.09.2009 09:38:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí