Vize

Vize

Anotace: 13.9.o9

A zase začne ten rok,
kdy nebudeš chtít
udělat další krok
a dál svym životem jít,
protože minulost, kterou jsi kdysi žila
ti dala zkušenost, která tě odradila

Denně se probouzíš v té samé posteli
a to s pocitem, že se nic nezmění

Nechceš se snažit,
přesto moc dobře víš,
že než v pekle se smažit
svůj život nezahodíš

Bolest je ostrá,
jako ostnatý drát
o své štěstí se ale musíš rvát

Máme stejnou budoucnost?

Proč se ptát,
když se jí stále budem bát,
nechtěj ji raději, lásko, znát.
Autor Druell, 14.09.2009
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, ilona, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně se mi líbí věta: Denně se probouzíš v té samé posteli a to s pocitem, že se nic nezmění

04.01.2011 15:03:00 | lucajda89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí