Velké nic

Velké nic

Anotace: ....

Sbírka: Jahodové nebásně

Všechno co teď cejtim,
je nic.
Nic a ještě větší nic.
jsem největší nic na světě.
Kvůli tobě sem a vždycky budu.
Já, jsem tak velký nic,
že to píšu malýma písmenama.
Ale ty si to dokázal....
Zvětšil si mě.
Měli by nás zapsat do guinesovky..
Mě jako největší nic...
A tebe jako největšího hajzla...

Pořád slyšim tvůj smích,
tvoje „aha“.
Sama ho pořád používám...
A vždycky mě z toho píchne u srdce.
Když kolem projede motorka,
vyhrknou mi slzy.
To ona za to může... Prej...
A jestli jo, tak seš, možná jestě
větší nic než já.
Autor Striptérka, 14.09.2009
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a víš, že v nic je obsaženo úplně všechno ..? ;o)

14.09.2009 16:51:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí