Květ a kolibřík

Květ a kolibřík

Poutal kolibříka
květ vonný
nebo jak nezřídka
plou v budoucnu vytušený
květ plod nevydal
jako mnohé ostatní
kolibřík se vydal
hledat jiné opojení
květ osamělý
již nezajímá kolibříka
kterého již přitáhl jiný
a jen tiše si stýská
smí však tiše doufat
že stále libě voní
muze si namlouvat
že ho spět přimámí
kolibřík však poletujíc
po jiných květech
květ již ani nedoufajíc
podzim přivál smrti vzdech
Autor Anděl-bez-křídel, 14.09.2009
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Lioness, L. Šebestián Borský, Mbonita, J's .., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tato se mi úpřímně líbí

27.09.2009 12:08:00 | L. Šebestián Borský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí