housle

housle

zhasni na mojí střeše,
ohřej mi ruce,
netvař se zas jak,
vždyť ty víš,
nevím, proč se mnou nemluvíš.

A mám horzný strach
a taky vztek,
pomerančový nebe rozpustily slzy,
utopil se mi v nich kocour,
byl černej a bylo mi ho líto.

Jenže tys nekřičel,
myslel sis, že se jen schoval.
bojím se, co bude, až ho nenajdeš.
Ta si asi zlomím vaz,
protože potkat tě v černém hávu,
je horší, než chodit
s vránou na kabátě...

neumíš na ty housle hrát
jinak než falešně?
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Oťas, AyA Ones, WAYWARD, Bůchví...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

- neumím vůbec, ač jsem vždycky chtěl
- dneska jsem četl básničku o kuřeti na pomerančích
- a měl jsem na sobě černý džíny a černý triko a černej šátek kolem krku, promiň

14.09.2009 21:44:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí