Svoboda..

Svoboda..

Anotace: .....

Mostem přes cokoli
vrháme se do záhady..

pod rouškou
tmy
a
světla

Potěšením pro dobrodružství
vidíme místa

kde jsme mohli být

a znova a znova
učíme se
lásce

a v otázce
mějme
ji..

velké bohatství
když procitnu


a vzpomínku
mám

dny, hodiny, roky

rozhovoru

a představu mám
dívat se na oblohu

uskutečnit
představu
z rozhovoru

a mám svobodu

a vše se mění...
Autor zelená víla, 15.09.2009
Přečteno 238x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Jana M., Psavec, enigman, labuť, WAYWARD, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí