Nezařazené (nevím kam zařadit:)

Nezařazené (nevím kam zařadit:)

Anotace: Jsem šťastná to vím, tak proč to štěstí necítím

Sbírka: Kniha stížností

Koukám na bílou stránku sešitu,
chci se vypsat ze svých pocitů.
Prázdný list nic dobrého nevěstí
a to chtěla jsem psát o štěstí.

Snad skrylo se, nechtíc být přečteno,
co krásné je, nechce být zvěčněno.
Ve smutku člověk si je jistý,
řádek za řádkem zaplňuje listy.

Proč nevím co mám psát,
když konečně důvod mám se smát..
Autor darkday, 15.09.2009
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná právě proto, že utekl smutek a teď není potřeba se z něho vypsat...

15.09.2009 15:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí