You will never walk alone

You will never walk alone

Anotace: ...poděkování kamarádům, které jsem opustil...

Dík za každou vteřinu, co jsem byl s váma,
byli jste má rodina, moje druhá máma.

Dík za každou minutu, co jsme spolu strávili,
vymejšleli ptákoviny, občas i něco vypili.

Dík za každou hodinu, co jsme spolu byli,
do SportBaru zašli, všechny baby pomluvili.

Dík za každou dlouhou zábavovou noc,
kde lovili jsme holky a chlastali moc.

Osud nám do cesty dal i nějaký překážky,
sportovní i osobní, nepříjemný porážky.
My je ale překonali s lehkostí a úsměvem,
kdyžtak žal jsme zapili zelenou či rumem.

To bylo tou partou skvělou,
co šla k sobě jak rum s colou.
Teď každej sám kráčíme tmou,
já vám ale říkám:
YOU WILL NEVER WALK ALONE.
Autor Henry Chinaski, 15.09.2009
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Házté, Zefi, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A máme vzpomínky...někdy úžasně úžasnou věc!

16.09.2009 00:12:00 | Zefi

všichni méme svou cestu...společnou i samostatnou..

15.09.2009 14:59:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí