Narkolepsia

Narkolepsia

Anotace: ... jeden či dva okamžiky.

Narkolepsia

a žiju pro okamžik, možná pro dva
a možná ...
zrovna když se na mně díváš a
mluvíš klidně, tiše i hlasitě
a já přesto neznám žádné slovo,
protože se ztrácím na tvých rtech

prohlédnu svůj hrudník horem i dolem
a proříznu vakuum nezbedné samoty
vložím do něj kouzelnou šířku úsměvu
a vyjdu na ulici do slunečného rána

a žiju pro okamžik, možná dva
a možná ho žiju právě teď

nastavím svou prázdnou dlaň a
počkám až do ní lehce spadneš
bezmocný v tvém úsměvu usrknu
pár hltů z vysychajících rybníků
a poplivu všechny louky radostí,
aby i nadále rostly stromy a keře,
které nás schovají v tichém stínu.

A žiju pro okamžik, možná dva
a právě ho prožívám s tebou.
Autor fiXXXer, 15.09.2009
Přečteno 360x
Tipy 16
Poslední tipující: stravla, PrinceznaHeliovýchbalonků, Psavec, enigman, sophia92, Mbonita, Dota Slunská, hašlerka, Zpátky, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celý život by se dal vecpat do jednoho okamžiku...:o) pěkné

15.09.2009 14:42:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí