Honí mě fosforeskující rybičky

Honí mě fosforeskující rybičky

Anotace: +++

Sbírka: Jahodové nebásně

Honí mě fosforeskující rybičky.
Ze zrcadla na mě někdo čumí.
Má bílej obličej.
Připomíná mi hostii v ústech mrtvýho dítěte.

Rybičky se přibližujou.
Mají ostrý zuby.
Trhají mě na krvavý cáry.
Jsou to morbidní mrchy.

A ten obličej blbě čumí dál.
Tváří se jako by byl bůh.
Samolibej hajzl.
Chtěla bych akvárko...

Dohonila mě má schýza..
Autor Striptérka, 15.09.2009
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí