Tajemná cesta

Tajemná cesta

Anotace: ???

Pes si hraje s míčkem,
ocasem při tom vrtí,
když otočíš kíčkem,
který tě svou silou drtí.
Tak najdeš odpověď
za kamenými dveřmi.
Znám tu cestu nazpamět.
Je schovaná za hustými keřmi.
Bude tě přemáhat ukrutná bolest hlavy,
ucítiš všelijaké nepříjemné stavy.
Nedbej na tu bolest a jdi dál.
Splní se ti všechno co sis přál.
Autor terca111, 15.09.2009
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, tak to by za to stálo..;o)

15.09.2009 16:42:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí