Infopříval

Infopříval

Anotace: To jsou samý PC, notebooky, servery, digitální televize, mobily, navigace, rekordéry, kodeky atd. A stačilo na to jen čtvrt století…

Je fajn a je hrozný,
co je dneska možný,
jak se na nás valí
informační kaly,
po nitkách stále tenčích,
ze všech směrů tam zvenčí,
rychlostí nadsvětelnou,
s myšlenkou nezřetelnou,
až do samého nitra,
přes den, přes noc i zjitra,
dokud nás nedobudou.

Zdali i po nás budou
mít na koho útočit?

Zatím tu ale platí,
lidičkové mí zlatí,
že v klidu ten může žít,
kdo stíhá včas uskočit…
Autor bromak, 15.09.2009
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: jita.1965, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí