Fantazie

Fantazie

Anotace: neztraťme svou fantazii....

Fantazie

Nezahazujme dětské sny,
přijdou jejich naplnění dny.
Neberme fantazii dětských duším
šťastné a velké pravdy totiž
přichází k jejich uším.

Tu mrak plný krásných kapek,
očistných a srdcebol hojící.
Tam zase na nebi ohnivý dráček,
symbol slunce, energii dávající.

Tu u jezírka malá víla,
učí jak krásu pěstovat,
představami nádheru
duše uchovat.

Tu stín vlka,
strach vzbuzující,
obraz mysli,
nebojácnosti učící

Neberme jim ideje
o splnění jejich přání,
představy jim pomáhají
vidět cíl na dlani.

Co má svou základnu
ve světě mysli naší
už se do reality pevněji
přenáší.

Nezahazujme dětské sny,
přijdou jejich naplnění dny.

Vidím ho, kutálí se po tvém uchu –
ten střípek.
Střípek tvojí fantazie,
který touží po vzduchu.




Jedno Slunce, jedna cesta.

Slunce mé a
Slunce tvé
Spojí se v jednom pohledu.
V pohledu našem,
Spojeném, kdy
Tělo je jedním,
Dvě duše
V Jednu semknuté.
Slunce v naších očích
Už jen Jedno jest.
Posvítí nám na další
Z našich společných cest.
Autor Angee Withwings, 15.09.2009
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: Alien.v.v.s., malá slečna, Lioness, WAYWARD, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mnohdy to není fantazie, ale skutečnost. Děti totiž vidí a ví víc než dospělí. ST

04.10.2009 20:33:00 | Alien.v.v.s.

Pěkné, neberme fantazii nikomu a nedospívejme (říkám já) :) každý by si v sobě měl zachovat kus dítěte a občas se těma dětskýma očima dokázat podívat na svět :) ST

03.10.2009 12:26:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí