Zvláštní

Zvláštní

Anotace: Kéž by to nemuselo tak být...

Sbírka: TY

Čekala jsem na to tvoje "ale"
A byla jsem už docela nervózní
A pak to přišlo - tvá otevřenost a upřímnost
A já se ztrácím v nich
Ztrácím se v informacích
Ztrácím se ve značkách
Jedna z nich nedovolí mi předjíždět
Druhá z nich lepí se mi na patách
Jako smůla z umírajícího stromu
Chci jít domů
A chci tam jít sama
Chci se připravit a přizpůsobit
Chci jen čas
Chci zapomenout, jaký byl tvůj hlas
jen pro jistotu
Vím, že jsi tu
Vím, že chci, abys tu byl
Ale tvá pravda...
To, co jsi zažil,
to vyrazilo mi dech
Můžeš mě zase hladit po zádech
Můžeš se se mnou milovat ještě s větší vášní
Doteď jsme to byli jen ty a já
A bylo to zvláštní
Ale teď teprve tě znám
A ty jsi zvláštní
ve svých pravidlech a podstatách
Nejsou zvláštní
Jsou pudové jako bytí srdce
Zní to trpce
Já chtěla, aby to bylo víc
Ale teď... Co ti mám teď říct?
Co jsou tvé city proti vášni?
Co ti tak asi mohu dát?
Chceš vůbec moji obyčejnou lásku?
Můžeš mě vůbec milovat?
Protože já nejsem ničím zvláštní
Nic zvláštního nemůžu ti dát
Jsem to jen já a moje víra,
že stačí milovat
Jsem to jen já a mé chabé přesvědčení,
že není víc než milovat
Jsem to jen já a moje sny a přání
To nejdůležitější je milovat...
Autor unstoppable, 16.09.2009
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Mraveneček, enigman, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí