Nestůj mezi stíny....

Nestůj mezi stíny....

Anotace: ....Stíny.....

Nestůj mezi stíny
hoď kamenem
když jsi bez viny
zapij ráno žalem
Nálezu a Ztrát
štěstí prší z tvého klínu
nepočítej prohry své
vždycky něco zůstane
černé nebe,
žluté slunce zastane
já v tom stínu vidím tebe
to se to krásně směje
Nebe stíny ukrajuje
Nestuj mezi Stíny
bez světa plného špíny...
či naší viny.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.09.2009
Přečteno 314x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Prdelka10, Psavec, Juraj Hrom, Zefi, Jarka, zelená víla, PrinceznaHeliovýchbalonků, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá báseňka.

16.09.2009 21:35:00 | Psavec

ukrajuje kousek po kousku
a pak už nebude žádný stín.ST
Hloubavé.

16.09.2009 14:03:00 | Tanzania

dobrý...

16.09.2009 13:00:00 | Květka Š.

Stín tichošlápek našich vin
A slunce šťastných dní

16.09.2009 12:50:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí