Naše cesty

Naše cesty

Anotace: ...

Na ledových krovkách,
pavoučích křídel,
létám

Koukám na sněhobílý měsíc,
ke kterému mířím

Cesta po zlatavých hvězdách
/určují směr/

Vesmírný rozcestník ukazuje
stále nové a nové cesty

Zbloudím po nějaké,
která vede do černé díry
či
popluji k měsíci?

Naše cesty jsou nevyzpytatelné,
ale i my si můžeme určit
kam budou mířit
Autor Lenullinka, 16.09.2009
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, enigman, WAYWARD, Psavec, padající do neznáma, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

směr je náš a cesta se klikatí... ale ta možnost tu je.. hezké

17.09.2009 00:40:00 | zelená víla

určitě...

16.09.2009 23:17:00 | enigman

To máš pravdu.

16.09.2009 22:21:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí